Bijtkoorden

Heeft je kindje last van doorkomende tandjes? Dan zijn de bijtkoorden van Rookies ideaal! Handgemaakt én van de beste kwaliteit. Je baby kan het bijtkoord gebruiken om lekker op te sabbelen en te bijten wanneer de tandjes doorkomen. De trendy bijtvorm, verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en figuren, zit vast aan het koord en kan er niet vanaf gehaald worden. Met de handige clip aan het andere einde kan je het bijtkoord makkelijk vastmaken aan een wagen, tas of de jas van je kleintje en raak je hem nooit kwijt!

Meerdere variaties beschikbaar

5,99
Bijtkoord Custom Made

Bijtkoorden

19,95
Bijtkoorden Leaf

Bijtkoorden

Meerdere variaties beschikbaar

18,95
Bijtkoorden Giraffe

Bijtkoorden

Meerdere variaties beschikbaar

17,95
Bijtkoord Bambi

Bijtkoorden

19,95

Pijn bij doorkomende tandjes

Het doorkomen van tandjes kan soms een heel vervelend gevoel zijn voor je baby. De bijtvorm, gemaakt van siliconen, masseert het tandvlees tijdens het sabbelen, waardoor de pijn meteen wordt verzacht. De bijtkoorden van Rookies zijn makkelijk vast te houden en leuk om mee te spelen. Superfijn voor je kindje dus!

Veilig bijtkoord

Bij Rookies van Floor staat de veiligheid van je kindje altijd voorop. De bijtkoorden worden altijd zó geregen dat de kralen en de bijtvormen zeker niet los kunnen raken. De kralen van de bijtkoorden zijn volledig veilig en gecertificeerd en daarnaast ook geur- en smaakloos, BPA-vrij en antibacterieel. Een bijtkoord van Rookies staat dan ook voor 100% veilig sabbelen!

Gepersonaliseerd bijtkoord

Een uniek en persoonlijk bijtkoord? Bij Rookies kun je helemaal losgaan. Door ons brede assortiment aan kralen en bijtvormen kun je eindeloos combineren, waardoor je altijd de perfecte match voor jou en je kindje vindt. En ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau of wil je jezelf eens flink verwennen? Dan is een bijtkoord met naam precies wat je zoekt. Hip én uniek!

My shopping cart

0 items

Geen producten in de winkelwagen.