Over ons

Wat leuk dat ik mijzelf aan jullie mag voorstellen!
Ik ben Floor, 37 jaar en mama van een dochter van 8 jaar en een zoon van 5 jaar. Ik ben zeer trots op het merk Rookies dat ik heb opgezet. Met behulp van diverse samenwerkingspartners en mijn lieve man heb ik dit kunnen realiseren.

De liefde en passie voor mijn producten is ontstaan bij het maken van diverse items voor mijn dochter, inmiddels ruim 6 jaar geleden.

Rookies van Floor is uitgegroeid tot dé webshop waar je unieke producten vindt die perfect passen bij hippe kindjes en voldoet aan de stijl van iedere modebewuste mama.

Rookies van Floor maakt én verkoopt diverse unieke en fashionable baby musthaves. Deze zijn naar een geheel eigen design ontworpen en met grote zorg gemaakt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dat is. De producten worden altijd op veiligheid gecontroleerd voordat deze worden verzonden.

Rookies van Floor heeft diverse samenwerkingsverbanden met meerdere brands en shops. Alle producten voldoen aan de vastgestelde Europese veiligheidsnormen (NEN-EN 12586). Daarnaast zijn al onze speenkoorden en bijtringen voorzien van een CE-markering

Ik wens jullie veel shop plezier en heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Liefs Floor

Floor - Rookies van Floor

My shopping cart

0 items

Geen producten in de winkelwagen.