Speenkoorden

Speenkoorden waar je blij van wordt! Die vind je bij Rookies van Floor. Al onze speenkoorden zijn trendy en handgemaakt, naar een uniek design van Rookies. Kies voor zachte pasteltinten, stoer zwart-wit of lekker bling bling. Voeg de naam van je baby (of die van je vriendin, zus, nichtje…) toe en je hebt een super-persoonlijk cadeau! Onze speenkoorden zijn stylish, handig én veilig. Met een speenkoord is je kindje nooit meer zijn speen kwijt en blijft de speen altijd schoon. Bovendien voldoen onze speenkoorden aan de Europese wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (CE-Markering).

44,95
Speenkoord Custom Made

Custom Made Producten

19,95
19,95
Speenkoord Liam

Speenkoorden

19,95
Speenkoord Saar

New Collection

17,95
Speenkoord Ceyla

New Collection

17,95
Speenkoord Maan

New Collection

17,95
Speenkoord Jaap

New Collection

17,95
Speenkoord Mace

Speenkoorden

19,95
Speenkoord Scott

Speenkoorden

19,95
Speenkoord Alexis Nude

Speenkoorden

19,95
Speenkoord Jolie

Speenkoorden

19,95

Veilig speenkoord

Veiligheid en kwaliteit staan bij Rookies van Floor voorop. Daarom zijn al onze speenkoorden gemaakt van veilige en volledig gecertificeerde materialen, zoals satijnkoord, siliconen-, acryl- en houten kralen en een metalen of houten clip. Goed om te weten: volgens de veiligheidsrichtlijnen (NEN-Norm 12586) mogen onze speenkoorden maximaal 22 cm lang zijn, de clip niet meegerekend.

Daarnaast zijn onze speenkoorden voorzien van een CE-Markering. Dat wil zeggen dat onze producten en de materialen die wij gebruiken voldoen aan de Europese regels en veiligheidseisen die geldig zijn voor dit soort (baby)producten. Heb je vragen over veiligheid of de door ons gebruikte materialen? Neem gerust contact met ons op!

Gepersonaliseerd speenkoord met naam

Een speenkoord met naam is een perfect kraamcadeau, maar ook leuk voor jezelf! Onze speenkoorden zijn zowel gepersonaliseerd (met de naam van het kindje) als zonder naam te bestellen. Bestaat de naam van de baby uit meer dan vijf letters? Dan zal de samenstelling van het speenkoord iets veranderen, doordat we één of meerdere kralen uit het koord moeten laten. De stijl van het speenkoord blijft uiteraard hetzelfde.

Speenkoord zelf samenstellen

Heb je bijzondere ideeën over kleur, vorm, maat of materialen in het speenkoord? Deel ze gerust met ons! Bij Rookies van Floor kun je je speenkoord helemaal naar wens samenstellen. Wij beschikken over een breed assortiment van verschillende kralen in alle kleuren, vormen, maten, materialen en patronen. Zo heb je altijd een speenkoord dat 100% matcht met jouw wensen. Vraag ons gerust om meer informatie

Speenkoord als kraamcadeau

Een uniek, handgemaakt speenkoord is een bijzonder en origineel kraamcadeau. Onze speenkoorden zijn dan ook niet alleen ideaal om te geven, maar zeker ook om te krijgen! We kunnen het speenkoord zelfs direct naar de ontvanger sturen in een leuke cadeauverpakking met een persoonlijke boodschap erbij. Leuk voor de ontvanger, handig voor jou!

My shopping cart

0 items

Geen producten in de winkelwagen.