Bijtvormen

Zo veel leuke designs…je zou ze bijna allemaal nemen! De siliconen bijtvormen van Rookies van Floor zijn het ideale speelgoed voor je kindje om lekker op te sabbelen en bijten. Perfect tegen pijn bij doorkomende tandjes en ook nog eens super leuk om te zien.

Meerdere variaties beschikbaar

5,99
Sophie de Giraf

Bijtvormen

16,95
9,95
Kori de Panda

Bijtvormen

8,95
Nalu de Tijger

Bijtvormen

7,95
Fotocamera Bijtvorm

Bijtvormen

Meerdere variaties beschikbaar

2,95
Teethers Sunset

Bijtvormen

Meerdere variaties beschikbaar

2,955,95

Meerdere variaties beschikbaar

5,95
Teether Sheep Beige

Bijtvormen

2,95

Een bijtvorm verlicht de pijn bij doorkomende tandjes

Siliconen is flexibel maar toch heel sterk, waardoor het een perfect materiaal is voor onze bijtvormen. Wanneer de tandjes van je kleintje doorkomen, kan dat vaak heel vervelend aanvoelen. Sabbelen en bijten op een bijtvorm masseert het tandvlees van je baby, waardoor de pijn meteen wordt verlicht. Doordat je kindje de bijtvorm makkelijk zelf kan vasthouden, is de bijtvorm het beste speelgoed om de periode van tandjes krijgen mee door te komen.

Veilige bijtvorm

Wij zorgen er graag voor dat je kindje heerlijk kan sabbelen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over veiligheid. Daarom zijn alle bijtvormen van Rookies vrij van BPA, PVC en weekmakers. Veilig en vrolijk sabbelen gegarandeerd!  Heb je vragen over onze materialen of over de veiligheid? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Bijtvorm met bijtkoord

Ken je dat: elke keer opnieuw speelgoed oprapen dat uit de kinderwagen valt? Met de handige speenkoorden van Rookies weet je zeker dat je kindje de bijtvorm niet verliest.

De bijtvormen kunnen aan het speenkoord worden bevestigd, waardoor de bijtvorm overal mee naartoe kan en schoon blijft. Daarnaast heeft Rookies van Floor ook een assortiment aan bijtkoorden. Bij een bijtkoord zit de bijtvorm vastgeknoopt aan het koord, waardoor hij niet los kan raken. Aan een speenkoord kun je een losse bijtvorm bevestigen en deze (als je dat wil) afwisselen met een speen. Zo kun je inspelen op wat jouw kindje op dat moment het fijnste vindt.

My shopping cart

0 items

Geen producten in de winkelwagen.