Spenen

Waarom zou je een winnende combinatie veranderen? BIBS is het helemaal! Deze fopspenen combineren een hippe uitstraling met 100% natuurlijk rubber én een slim ontwerp. De spenen bootsen namelijk de vorm van een borst na en ondersteunen zo de zuigreflex van je kindje. Hou je van net een tikje anders? Bekijk dan ook eens onze andere bijzondere spenen met goud, zilver of zelfs een snor!

BIBS Fopspeen

Speenkoorden

Meerdere variaties beschikbaar

4,95

Meerdere variaties beschikbaar

4,95

Meerdere variaties beschikbaar

10,95
Frigg Fopspenen

Musthaves

Meerdere variaties beschikbaar

4,95
Fopspeen Doosjes

Musthaves

Meerdere variaties beschikbaar

5,95
Bling Fopspenen

New Collection

Meerdere variaties beschikbaar

9,95
4,95

BIBS fopspenen: echte klassiekers

Wist je dat de fopspenen van BIBS al 50 jaar in Denemarken te verkrijgen zijn? Écht vintage dus. Daarnaast zijn de fijne en mooie fopspenen van BIBS beschikbaar in 10 verschillende kleuren, waardoor ze ook nog eens heel makkelijk te combineren zijn met de trendy outfits van je kindje. Laat die Instagramfoto’s maar komen!

Veilige fopspenen van natuurrubber

Dat de fopspenen van BIBS er zo hip uitzien is natuurlijk leuk, maar dat ze veilig zijn en comfortabel aanvoelen staat uiteraard voorop. Ook dan zit je bij deze spenen helemaal goed. De fopspenen van BIBS zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Ze zijn ontwikkeld om de vorm van een borst na te bootsen en de zuigreflex van je baby te ondersteunen. Het rubbergedeelte is fluweelzacht, flexibel en voelt voor je kindje helemaal natuurlijk aan. De huid rondom de mond van je baby is vaak heel gevoelig. Daarom is het extra fijn dat het ronde en lichtgewicht schild van het gezichtje weg buigt, waardoor er lucht bij de huid kan komen en je kindje minder last heeft van irritatie.

Kies jouw favoriete fopspeen

Bij Rookies van Floor heb je keuze genoeg! Onze BIBS fopspenen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en tien kleuren. Maat T1, voor kindjes van nul tot zes maanden, is beschikbaar in de kleuren Dark Oak, Blush, Woodchuck, Hunter Green, Deep Space en Petrol. Maat T2, voor kindjes van zes tot achttien maanden, is beschikbaar in de kleuren Black, Vanilla, Sand en Sage.

Hou je van net een tikje anders? Bekijk dan ook onze fopspenen met een knipoog! Laat jouw baby stralen door een leuke fopspeen met kusjes, goud, zilver of zelfs een snor!

My shopping cart

0 items

Geen producten in de winkelwagen.