Knuffelkoorden

Raakt de knuffel van jouw kindje regelmatig kwijt? Dan heeft Rookies van Floor dé oplossing voor je. Onze handgemaakte knuffelkoorden zijn speciaal ontworpen om de favoriete knuffel van je kleintje aan vast te maken. Nooit meer verdriet vanwege een verloren knuffel dus!

Knuffelkoord Custom Made

Custom Made Producten

18,95
Knuffelkoord Alexis

Knuffelkoorden

17,95
Knuffelkoord Jort

Knuffelkoorden

17,95
Knuffelkoord Sven

Knuffelkoorden

17,95

Veilig knuffelkoord

Met de knuffelkoorden van Rookies kun je jouw kindje heerlijk laten spelen met zijn of haar favoriete knuffeldier zonder dat je je druk hoeft te maken over veiligheid. De knuffelkoorden van Rookies worden namelijk altijd op de veiligste manier geregen, zodat de kralen en clips niet los kunnen raken. De gebruikte kralen zijn geur- en smaakloos,  BPA-vrij, antibacterieel én 100% veilig en gecertificeerd. Fijn en verantwoord knuffelen dus!

Gepersonaliseerd Knuffelkoord

Mix and match! Door ons brede assortiment aan kralen zijn alle combinaties mogelijk. Daarom vind je bij Rookies altijd het perfecte knuffelkoord voor jou en je kindje. Wist je dat onze knuffelkoorden ook te bestellen zijn met naam? Super leuk als kraamcadeau of als cadeautje aan jezelf.

Knuffelkoord op maat

Hoe gaaf is het om een knuffelkoord te hebben dat precies bij het knuffeldier, de outfit of de kinderwagen van je kleine spruit past? Stoer zwart of aaibaar roze, een glamour-look met goud en zilver of Scandinavische uitstraling met natureltinten, hout en blauw? Bij Rookies van Floor kun je jouw knuffelkoord precies zo samenstellen als je zelf wil. Geef simpelweg aan welke kleur kralen je wilt, welke letterkralen je wilt (wanneer je kiest voor een knuffelkoord met naam) en welke twee clips aan het koord bevestigd mogen worden. Dan gaan wij graag voor je aan de slag!

My shopping cart

0 items

Geen producten in de winkelwagen.